Garázskapuk gyártása

Egyedi méretben, egyedi dizájnnal

A nem szabványos garázskapu nyílásoknál előfordulhat, hogy probléma a méret, de nálunk nem!

Egyedi méretben és egyedi kialakítással készítünk garázskapukat, alkalmazkodva az épület és a terep sajátosságaihoz. A garázskapu általában az épület legnagyobb nyílászárója, amelynek súlya általában meghaladja a 100 Kg ot is, de akár 200 Kg is lehet!

Ezért a gyártás mellett mindenképpen javasolt, hogy a kaput tapasztalt szakember építse be, mert a helytelenül felszerelt garázskapu akár balesetet, vagy anyagi kárt okozhat.

Vállalkozásunk az egyedi garázskapuk legyártásától kezdve, a felszerelésen keresztül, a garázskapuk automatizálásáig és szervízeléséig komplex megoldást nyújt kedves ügyfeleinek, rövid határidővel és garanciával.

Javaslatok a garázskapu megtervezéséhez

Mekkora legyen a garázskapu, és milyen típusú?

Először is nézzük a szélességet.

(Személyautókat veszünk figyelembe a javaslatokhoz.)

A garázskapu nyílásának szélességét a kényelmes beparkoláshoz 250 – 270 cm -ben érdemes meghatározni, két állásos garázs esetében 450 – 500 cm -ben, de természetesen figyelembe kell venni az épület sajátosságait is.

A garázskapu nyílásának magassága.

A magasság tekintetében érdemes figyelembe venni a jelenlegi gépjárművének a magasságát, de gondoljon a jövőre is, és fontolja meg milyen magasságú autó vásárlása lehet életszerű. Az autó magasságán kivül érdemes helyet hagyni az esetleges kiegészítőknek, mint pl az antenna, tetőcsomagtartó, síbox, stb.

Összességében javasolt igazodni az általános gyári méretekhez, melyek 1850 mm -től 2960 mm -ig terjednek. (A nyílás méretének meghatározásához mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a kapu elfordulásához a menyezetig plusz helyigényre lesz szükséges.

Garázskapu típusának meghatározása:

az ingatlan dizájnjának és lehetőségeinek függvényében érdemes meghatározni a garázskapu típusát, melyek lehetnek redőnykapuk, billenő illetve szekcionált garázskapuk.

Javasoljuk, hogy konzultáljon szakértőnkkel, aki minden szempontot figyelembe véve ad javaslatot a garázskapu méretének meghatározásához!

Shopping Cart
Scroll to Top