KAPUMOZGATÓ RENDSZEREK TELEPÍTÉSE

Kényelmesebbé tesszük a mindennapjait!

Az automatizálás életünk szerves részévé vált, melynek segítségével kényelmesebbé varázsolhatjuk a mindennapjainkat és hatékonyabbá tehetjük az életünket. Vállalkozásunk a B&B Kapuautomatika Kft. segítségére lehet amennyiben automatizálni szeretné:

  • garázskapuját,
  • toló vagy úszókapuját,
  • szárnyaskapuját.

 

Rövid határidővel, garanciával!

Előzetes árajánlat 24 órán belül

Tiszteletben tartjuk az Ön idejét, ezért a helyszíni felmérés előtt, egy díjmentes árajánlatot biztosítunk. Ehhez az alábbi információkra van szükségünk:

  • Meg kell határozni pontosan a kapu típusát, hogy tolókapu, úszókapu, vagy szárnyaskapu automatizálására van-e szükség.
  • Tudnunk kell a kapu pontos méreteit és hogy volt-e már korábban kapunyitó telepítve.
  • Vannak-e előzetes munkálatok, mire van szüksége a telepítéshez? (Tápkiépítés, tereprendezés, stb.)
  • Előnyös ha készít fotókat a meglévő kapuról és a környezetéről és eljuttatja hozzánk e-mailben.
    A fentiek ismeretében 24 órán belül előzetes árajánlatot tudunk biztosítani.

Amennyiben az árajánlat Önnek megfelelő, szakértő kollégánk Pest megyében, díjmentesen meglátogatja, helyszíni felmérést végez, és ha szükséges további javaslatokat tesz a megfelelő kapunyitó szett kiválasztására és pontosítja az árajánlatot.

Célunk hogy biztosítsuk rövidtávú céljait és ne kelljen heteket, hónapokat várnia sem az ajánlatadásra, sem az automatika telepítésére! Amennyiben minket választ, fontos szempont az is, hogy a hosszútávú elégedettsége számunkra ugyanolyan fontos, ezért kiválóan működő, személyre szabott megoldást nyújtunk Önnek!

Vállalkozásunk a beszerelések mellett gyorsan reagáló szervíz hátteret is biztosít, így elkerülheti a bosszankodást és a kiszolgáltatottságot, mert számíthat ránk!

Minden munkát úgy végzünk el, mintha magunknak telepítenénk az automatikát és fontos számunkra az is hogy minden ügyfelünk olyan elégedettséget érezzen, melyet szívesen megoszt barátaival és ismerőseivel! 

Shopping Cart
Scroll to Top