B&B kapuautomatika

Kapuautomatikák, garázskapuk, ipari kapuk szakértője

Cégünk fő profilja lakossági és ipari szekcionált kapuk, nyíló és tolókapuk és az ehhez tartozó motorok, automatikák, kiegészítők forgalmazása, telepítése, szervizelése, karbantartása. Pest megyében szakértő kollégánk ingyenesen látogatja meg Önt és egy helyszíni felmérés után, segítünk kiválasztani az igényeihez és a helyszín adottságaihoz a legmegfelelőbb terméket. Rövid határidővel dolgozunk, akár egy héten belül beszereljük a megrendelt garázskaput vagy kapuautomatikát.

Termékeink és szolgáltatásaink árait úgy állítjuk be, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Az általunk forgalmazott kaputechnikai eszközöket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be.

Helytakarékos megoldás

Ha minőség, akkor Hörmann szekcionált garázskapu

Amennyiben maximális helyet szeretne biztosítani a garázsban, és a garázs előtt, a szekcionált garázskapuk nyújtják a legjobb megoldást. Függőlegesen nyílnak és helytakarékosan helyezkednek el, a mennyezet alatt. Négy oldalon helyezkednek el az esztétikus és időjárásálló tömítések így ezeknek az ajtóknak a szigetelése optimális.

Bármilyen stílusú épülethez keres szekcionált garázskaput, a nálunk garantáltan megtalálja azt a kapumotívumot, amely Önhöz és a házához illik – az egyenes vonalú bordáktól a klasszikus kazettákig számos felülethez, színben és dekorfelülettel, és akár tömörfa kapu változatban.

Univerzális beépíthetőség

RollMatic garázs-redőnykapuk

A redőnykapu és a födém alá futó kapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet
a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A  garázsnyitás módja nem számít, mindegy, hogy merőleges, lesrégelt, szakaszosan vagy teljesen ívelt.

A RollMatic garázs-redőnykapu esetén a mennyezet szintje szintén szabad marad, így telepíthet oda lámpákat vagy használhatja kiegészítő árolóhelyként. Olyan beépítési helyzetekhez, ahol kicsi a szemöldök vagy
kevés az oldalhely, a RollMatic külső szerelésű redőnykapuként is elérhető.

A RollMatic OD födém alá futó kapu előnye a minimális szemöldökigény, így szűk helyek esetén ideális a felújításokhoz.

B&B kapuautomatika

Hörmann garázskapu beépítés garanciával

Kényelmesebbé tesszük a mindennapjait! Minden munkát úgy végzünk el, mintha magunknak telepítenénk az automatikát és fontos számunkra az is hogy minden ügyfelünk olyan elégedettséget érezzen, melyet szívesen megoszt barátaival és ismerőseivel! 

Vállalkozásunk a beszerelések mellett gyorsan reagáló szervíz hátteret is biztosít, így elkerülheti a bosszankodást és a kiszolgáltatottságot, mert számíthat ránk!

Célunk hogy biztosítsuk rövidtávú céljait és ne kelljen heteket, hónapokat várnia sem az ajánlatadásra, sem az automatika telepítésére! Amennyiben minket választ, fontos szempont az is, hogy a hosszútávú elégedettsége számunkra ugyanolyan fontos, ezért kiválóan működő, személyre szabott megoldást nyújtunk Önnek!

B&B KApu vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk

Attila Szalai
Attila Szalai
2023-01-20
A megbeszélt időpontban nem jelent meg a szerelő kolléga, a telefont többedjére sem vette fel. A budapesti szerviz (WERA Kaputechnika) megoldotta a problémát.
Zoltán Madari
Zoltán Madari
2022-12-09
A jelzett időben pontosan érkeztek a fiúk és korrekt munkát végeztek.
László Varkonyi
László Varkonyi
2022-12-06
Profi munka.A megbeszélt időben jöttek,precíz beszerelés. Laci,Vác
Bogdan Szabo
Bogdan Szabo
2022-12-06
Csaba Molnár
Csaba Molnár
2022-12-06
Mátyás Brigitta
Mátyás Brigitta
2022-12-06
Judit Szekeres
Judit Szekeres
2022-06-01
Gyors válaszokat kaptam minden emailemre. A megígért dátumot tartották. A ki- és beszerelés nagyon gyors volt, nagyon szép lett a garázskapu!
Gábor Molnár
Gábor Molnár
2022-06-01
Szekeres Ferenc
Szekeres Ferenc
2022-06-01
József Leinemann
József Leinemann
2022-05-31
Shopping Cart
Scroll to Top