3000×2375 – Hörmann szekcionált garázskapu

br. 495.990 Ft-tól

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt.

Szállítási idő: Raktáron

Termékkonfigurálás

A termékkonfigurátor segítségével, könnyen összeállíthatod a kívánt garászkapud mintázatát és színét. A konfigurátor csak is a létező variációkat mutatja. Ha az adott szín nem elérhető a kiválasztott mintában, a konfigurációt bármikor újrakezdheted
Kapuméretek

Meghajtás

Kézi zár és motor nélkül
Kézi zár és kilincs szettel

A formatervezők és biztosnági szakértők által kifejlesztett fogantyúk , olyan minőséget jelentenek, amelyet ilyen formában senki más nem kínál. Ne feledje; a szép fogantyú különlegessé teszi a kaput.

ProLift 700 - motoros kapunyitó szettel

Lágy indítás, 433 MHz-en működő ugrókódos rádiós rendszerrel, 2 kéziadóval együtt, füllel a kulcskarika számára, húzó és nyomóerő 700N

ProMatic 4 - motoros kapunyitó szettel

Modern BiSecur rádiós technikájú meghajtás, második nyitásmagassággal a garázs szellőztetéséhez • akár 2-szer*** világosabb LED-világítás 10 LED-del • HSE 4 BS kéziadóval együtt, füllel a kulcskarika számára, műanyag sapkákkal, húzó és nyomóerő 750N

SupraMatic E4 - motoros kapunyitó szettel

Modern BiSecur rádiós technikájú meghajtás, második nyitásmagassággal a garázs szellőztetéséhez • akár 3-szor ill. 5-ször*** világosabb LED-világítás • Bluetooth integrálva • HSE 4 BS kéziadóval együtt, füllel a kulcskarika számára, krómsapkákkal, húzó és nyomóerő 800N

SupraMatic P4 - motoros kapunyitó szettel

Modern BiSecur rádiós technikájú meghajtás, második nyitásmagassággal a garázs szellőztetéséhez • akár 3-szor ill. 5-ször*** világosabb LED-világítás • Bluetooth integrálva • HSE 4 BS kéziadóval együtt, füllel a kulcskarika számára, krómsapkákkal, húzó és nyomóerő 1000N

Helyszíni beépítés kérek

Kérjük, add meg a lenti kapunyílási méreteket. Segédlethez, kattints ide.
(Külön díjazás szerint, a rendelés leadása után kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.)

Order total:
Cikkszám: bbkapu-3000-2375 Kategória:

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is. A prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen a Hörmann szakkereskedők is teljes körű tanácsadással állnak rendelkezésre.

 

Rendelhető felületek

Woodgrain

A kedvező árú, robusztus felületnél, melyen az eredetihez hű fűrészfog-mintázat található, a kisebb karcolások problémamentesen kijavíthatók. Ez a felület RAL 9016 fehér színben, 15 kedvező árú vagy egyedi RAL-színben kapható.

Planar

Ez az ártudatos építőknek szánt, finoman strukturált felület különösen alkalmas a modern stílusú házakhoz, és fehér színben (RAL 9016), valamint 3 kedvező árú színben kapható.

Slategrain

A selymesen sík Silkgrain felület, mely nemes megjelenést kölcsönöz a kapunak, a legjobb választás a modern építészethez. Ráadásul az 50%-kal vastagabb külső lemez nagyobb stabilitást ad a lamellának, így a kapufutás is sokkal nyugodtabb lesz. Ez a felület RAL 9016 fehér színben, 15 kedvező árú vagy egyedi RAL-színben kapható.

decograin

Az UV-álló műanyag bevonatos Decograin felület részletekig valósághű, egyedi fa kinézetet, illetve nemes antracit-metál eleganciát kölcsönöz a szekcionált kapunak. Öt természetes fadekorból vagy elegáns fémhatású dekorból választhat.

Szekcionált acél garázskapuk színei

M-BORDÁS WOODGRAIN​

RAL 9016 fehér

RAL 9006 fehéralumínium

RAL 9007 szürkealumínium

CH703 antracit metál

RAL 7016 antracitszürke

RAL 8028 földbarna

RAL 9005 mélyfekete (új)

Decocolor GoldenOak aranytölgy

Decocolor DarkOak sötéttölgy/dió

Decocolor NightOak éjtölgy

L-bordás Planar

CH 9016 fehér

CH 9006 fehéralumínium

CH 9007 szürkealumínium

CH 703 antracit metál

CH 7016 antracitszürke

CH 8028 földbarna

CH 905 mélyfekete (új)

L-bordás SlateGrain pala mintázat (új választható felület)

RAL 9016 fehér

RAL 9006 fehéralumínium

RAL 9007 szürkealumínium

CH703 antracit metál

RAL 7016 antracitszürke

RAL 8028 földbarna

RAL 9005 mélyfekete

Duplafalú, szigetelt, 42 mm vastag lamellák a nagyfokú hőszigetelés, a jó stabilitás és a nyugodt kapufutás érdekében. A garázskapuk felemeléssel szembeni biztonságos védelemmel rendelkeznek, a mechanikus feltolás védelemnek köszönhetően. Az összes kapufelületet a belső oldalán ezüstszínű horganyzással és védőlakkal van ellátva, valamint optimális korózióvédelemmel.

 

Tömeg 135 kg
Méretek 3000 × 2375 cm
Kapuméret

Mintázat

, ,

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Gyártó

Szükséges meghajtás

Kapubiztonsági kérdőív

Ha kíváncsi, hogy régi garázskapuja az EU-biztonsági szabványának megfelel-e, ellenőrizheti itt, ha kitölti a garázskapu biztonsági szempontjait tartalmazó kérdőívet.

Szekcionált garázskapuk katalógus

Magyar nyelvű Hörmann szekcionált garázskapuk katalógus

Telepítési útmutató (N vasalattal)

Telepítési útmutató (40-es sorozat)

Shopping Cart
Scroll to Top